fbpx

Screenshot_2_f8f9b.png

Mitingul PSD de la Galați, la care au participat sâmbătă liderul Liviu Dragnea, dar și Viorica Dăncilă, a avut parte, așa cum s-a întâmplat și în alte orașe, de o contramanifestație.

Manifestanții anti-PSD - în jur de 1.000 - s-au strâns începând cu ora 10:00, de o parte a bulevardului Brăilei, unde au fost mobilizate forțe ale Jandarmeriei. Oamenii au avut steaguri tricolore și vuvuzele și au făcut un zgomot infernal, împingându-se când și când cu jandarmii. 

De cealaltă parte a bulevardului, în fața Casei de Cultură, mitingul PSD - la care au participat câteva sute de persoane - a început la 11:00 și s-a încheiat în aproximativ o oră.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La plecare, autocarele cu simpatizanți PSD au avut dificultăți să înainteze, întrucât manifestanții anti-PSD s-au pus pe jos, pe stradă, într-un protest de tip sit-in.

Vezi mai jos imaginile publicate de Digi24.ro

Sursa: Digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg