fbpx

main-copy_67125.jpg

Polițiștii prahoveni au indentificat trei infracțiuni rutiere în Filipeştii de Tîrg comise de un singur conducător auto.

Comunicatul IJP Prahova:

În seara zilei de 08.05.2019, polițiști din cadrul Postului de Poliție Florești, au depistat în localitatea Filipeștii de Tîrg, un conducător auto care nu avea niciun document asupra sa. În urma verificărilor efectuate, s-a constat că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Mai mult de atât, potrivit datelor obținute, înmatricularea autoturismului este suspendată.

Verificările nu s-au oprit aici, polițiștii descoperind neconcordanțe între plăcuțele cu numărul de înmatriculare montate la vehicul și seria de șasiu înscrisă pe caroseria acestuia. A rezultat faptul că plăcuțele montate aparțineau unui alt vehicul care, de asemenea, ar avea înmatricularea suspendată.

Întrucât autoturismul nu era sustras și nici încredințat de către o altă persoană, bărbatul în vârstă de 21 de ani, din Vălenii de Munte, s-a ales cu dosar penal pentru 3 infracțiuni, respectiv conducere fără a deține permis, conducerea unui auto pentru care înmatricularea este suspendată, precum și pentru conducerea unui vehicul cu număr fals.

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg