Lucrări în bătaie de joc la Ploiești. Străzi blocate de drumari fără să fie semnalizate – FOTO-VIDEO

0
WhatsApp_Image_2019-05-09_at_12.27.46_273ad.jpeg

WhatsApp_Image_2019-05-09_at_12.27.46_273ad.jpeg

În ultimele săptămâni, zona de centru-est a municipiului Ploiești este un adevărat șantier. Lucrurile n-ar fi deloc rele dacă drumarii, Poliția Locală și reprezentanții Primăriei Ploiești ar și respecta plătitorii de taxe și impozite care circulă pe străzile din Bariera Bucov și i-ar notifica prin semnalizarea rutieră că anumite zone sunt închise circulației.

Ieri după amiază, zeci de șoferi s-au trezit blocați la propriu pe Străzile Triumfului și Ion Creangă din Bariera Bucov din cauză că pe străzile respective se lucrează.

Intrarea de pe Strada Gheorghe Doja pe Strada Triumfului era liberă, motiv pentru care foarte mulți s-au păcălit și au virat la dreapta. La mijlocul străzii, însă, utilajele unei firme de lucrări edilitare blocau total traficul. În niciunul dintre capetele străzii nu existau indicatoare care să avertizeze șoferii că strada este blocată.

Doi pași mai în față, pe Strada Ion Creangă situația era aceeași. Problema și mai mare aici era că, odată intrați de pe Strada Gheorghe Doja, singura posibilitate a șoferilor de a ieși de pe strada blocată și nesemnalizată era să dea cu spatele fix în intersecția semaforizată din zona AFI Ploiești, lucru foarte greu de realizat din cauza traficului intens.

Întrebat de ce nu-și semnalizează lucrările, unul dintre muncitori, despre care am aflat că sunt angajații firmei Coni, a răspuns senin: ”Păi, eu le-am spus colegilor să semnalizeze și mi-au zis că nu au timp”

Vezi mai jos imagini de la fața locului.

WhatsApp_Image_2019-05-09_at_12.27.46_273ad.jpeg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău