fbpx

incatusat_4e427.jpg

Cunoscut că nu deține permis de conducere, un prahovean a fost depistat de polițiști la volanul unei autoutilitare. Atât el, cât și fratele său, au devenit recalcitranți.

Comunicatul IJP Prahova:

În ziua de 06.05.2019, polițiști din cadrul Postului de Poliție Podenii Noi, au depistat un bărbat din satul Podul Lui Galben, despre care știau că nu deține permis de conducere, la volanul unei autoutilitare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La vederea organelor de poliție, conducătorul autovehiculului a oprit și a încercat să schimbe locul cu celălalt pasager. Mai mult de atât, acesta a refuzat să se legitimeze, devenind chiar recalcitrant, impunându-se încătușarea și conducerea  acestuia la unitatea de poliție.

Șoferului i s-a întocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără permis și i-a fost aplicată o amendă contravențională în valoare de 500 lei pentru refuzul de legitimare.

De asemenea, întrucât ocupantul cu care a vrut să schimbe locul a încercat să obstrucționeze activitatea polițiștilor, și acesta din urmă a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg