fbpx

absolvire-1_d8fff.jpg
Peste 1200 de locuri sunt scoase la concurs în 2020 pentru cei care vor să urmeze cursurile postliceale din cadrul Ministerului Administrației și Internelor. La Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr“ din Câmpina sunt aprobate peste 900 de locuri, iar alte 300 sunt destinate viitorilor subofițeri ai Școlii de Pompieri și Protecție Civilă din Boldești.

Pentru anul 2020, Ministerul Administrației și Internelor a aprobat, la nivel național, 1737 de locuri la unitățile postliceale de agenți de Poliție, agenți Poliție de Frontieră, jandarmi și pompieri. Dintre acestea, 927 sunt la Școala de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina și 300 la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldeşti-Scăeni.

La Școala de Poliție de la Câmpina, 25 de locuri revin candidaților de etnie romă, iar alte 13 sunt rezervate minorităților. La pompieri, doar două locuri sunt pentru romi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Concursul de admitere va avea loc în ianuarie 2020 și va consta în proba psihologică, proba fizică, ambele eliminatorii, și testul grilă.

Captură de ecran: http://mai.gov.ro

admitere_scoala_de_politie_si_pompieri_2390b.JPG

Foto:

Main-picture-6_2de4c.jpg

absolvire-1_41687.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg