fbpx

studenti-petrecere-piele-de-gaina_0ebd9.jpg
Studenții de la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești au un nou motiv de petrecere. Pe 14 mai, Liga Studenților din Centrul Universitar Ploieşti va celebra primul an de activitate de la înființarea asociației. Evenimentul face parte din proiectul ZILELE UNIVERSITARE EUROPENE „Împreună pentru Universități Europene”.

Gala aniversară este un eveniment privat, organizat de la Liga Studenților de la UPG Ploiești, și va cuprinde o succesiune de evenimente. Dintre acestea, amintim rularea unui film de prezentare al asociației, discursuri ale câtorva dintre invitații prezenți la gală, momente artistice care îi vor avea ca protagoniști pe studenți, iar totul se va încheia cu cel mai așteptat moment al serii: petrecerea.

Gala, programată marți, 14 mai, începe la ora 20.00 și va fi găzduită de Club & Lounge Da`Mask. Dar, de la ora 22:00, clubul va fi deschis tuturor tinerilor din cadrul Universității Petro-Gaze din Ploiești pentru a petrece noaptea alături de cea mai mare organizație studențească din Ploiești.

Proiectul ZILELE UNIVERSITARE EUROPENE „Împreună pentru Universități Europene”, din care face parte și acest eveniment, este finanțat de Ministerul Educației Naționale, realizat în parteneriat cu Universitatea Petrol-Gaze Ploiești, Casa de Cultură a Studenților Ploiești și Societatea Antreprenorială Studențească din cadrul UPG Ploiești, în perioada 13-16 mai 2019.

gala_studenti_5cd9d.JPG

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg