Se anunță distracție pe cinste la Gala Aniversară a Ligii Studenților din Centrul Universitar Ploiești

0
studenti-petrecere-piele-de-gaina_0ebd9.jpg

studenti-petrecere-piele-de-gaina_0ebd9.jpg
Studenții de la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești au un nou motiv de petrecere. Pe 14 mai, Liga Studenților din Centrul Universitar Ploieşti va celebra primul an de activitate de la înființarea asociației. Evenimentul face parte din proiectul ZILELE UNIVERSITARE EUROPENE „Împreună pentru Universități Europene”.

Gala aniversară este un eveniment privat, organizat de la Liga Studenților de la UPG Ploiești, și va cuprinde o succesiune de evenimente. Dintre acestea, amintim rularea unui film de prezentare al asociației, discursuri ale câtorva dintre invitații prezenți la gală, momente artistice care îi vor avea ca protagoniști pe studenți, iar totul se va încheia cu cel mai așteptat moment al serii: petrecerea.

Gala, programată marți, 14 mai, începe la ora 20.00 și va fi găzduită de Club & Lounge Da`Mask. Dar, de la ora 22:00, clubul va fi deschis tuturor tinerilor din cadrul Universității Petro-Gaze din Ploiești pentru a petrece noaptea alături de cea mai mare organizație studențească din Ploiești.

Proiectul ZILELE UNIVERSITARE EUROPENE „Împreună pentru Universități Europene”, din care face parte și acest eveniment, este finanțat de Ministerul Educației Naționale, realizat în parteneriat cu Universitatea Petrol-Gaze Ploiești, Casa de Cultură a Studenților Ploiești și Societatea Antreprenorială Studențească din cadrul UPG Ploiești, în perioada 13-16 mai 2019.

gala_studenti_5cd9d.JPG

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău