fbpx

tornada_d805d.jpg
Meteorologii au emis pentru această seară avertizare COD ROȘU pentu județele Călărași și Ialomița. Potrivit informării se vor semnala vânt cu peste 100…110 km/h, aspect tornadic, grindină de mari dimensiuni, frecvente descărcări electrice, averse torențiale.

Sub incidența codului roșu de furtună,intră localitățile Ciulnița, Albești, Buești sin județul Ialomița, iar din Călăraşi sunt vizate Dragalina, Dor Mărunt, Perișoru, Ciocănești, Grădiștea, Cuza Voda, Independența, Dragoș Vodă, Alexandru Odobescu, Vlad Țepeș, Ștefan Vodă, Vâlcelele;

„Pe aplicația DSU au apărut toate codurile, cel portocaliu și cel roșu. Populația este avertizată, așteptăm să vedem care sunt efectele. Rugămintea este să se adăpostească. Populația să își fixeze centurile în mașină și să urmeze indicațiile date de autorități. Dacă vin orice apeluri prin 112, vom interveni. Urmărim efectele, dacă vor fi efectele pe zone mai mari, vom trimite echipaje acolo. Așteptăm să vedem care sunt efectele. Nu putem să le anticipăm.”, a declarat șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, pentru Digi 24.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Foto:

tornada_765f0.jpg

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg