image-2019-04-2-23064857-41-tudorel-toader_a1aff.jpg

Fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, a fost ”complice” la recursul compensatoriu, dar a premeditat distanțarea de efectele ”grațierii mascate”, afirmă sindicaliștii din penitenciare după ce Toader a publicat sâmbătă, din nou, pe Facebook, un scurt istoric al traseului adoptării recursului compensatoriu.

Nu numai că a susținut recursul compensatoriu, dar a și promovat insistent extinderea acestuia prin acordarea unei compensații bănești de 5 - 8 Euro pentru fiecare deținut, care în perioada 2012 - 2017 ar fi fost cazat in conditii improprii, spune Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor, un critic constant al activității lui Toader.

”Doar faptul c-a premeditat aceasta actiune ii permite acum să-și enumere alibiurile pe Facebook în postări care, absolut corect dealtfel raportat la încercările disperate ale acestuia de a se distanța de un grav atentat la siguranța publică, fac trimitere la o serie de încercări de manipulare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tudorel Toader, fostul ministru al Justitiei, a ignorat toate avertismentele referitoare la efectele negative ale unui act de clementa mascata care se aplica tuturor categoriilor de detinuti.

A refuzat orice modificare a legii care a redus cu 1/5 toate pedepsele cu inchisoarea si de care au beneficiat peste 16.000 de criminali, talhari. violatori si hoti”, acuză FSANP

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Mai multe despre autor și articolele sale

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg