image-2019-04-2-23064857-41-tudorel-toader_a1aff.jpg

Fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, a fost ”complice” la recursul compensatoriu, dar a premeditat distanțarea de efectele ”grațierii mascate”, afirmă sindicaliștii din penitenciare după ce Toader a publicat sâmbătă, din nou, pe Facebook, un scurt istoric al traseului adoptării recursului compensatoriu.

Nu numai că a susținut recursul compensatoriu, dar a și promovat insistent extinderea acestuia prin acordarea unei compensații bănești de 5 - 8 Euro pentru fiecare deținut, care în perioada 2012 - 2017 ar fi fost cazat in conditii improprii, spune Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor, un critic constant al activității lui Toader.

”Doar faptul c-a premeditat aceasta actiune ii permite acum să-și enumere alibiurile pe Facebook în postări care, absolut corect dealtfel raportat la încercările disperate ale acestuia de a se distanța de un grav atentat la siguranța publică, fac trimitere la o serie de încercări de manipulare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tudorel Toader, fostul ministru al Justitiei, a ignorat toate avertismentele referitoare la efectele negative ale unui act de clementa mascata care se aplica tuturor categoriilor de detinuti.

A refuzat orice modificare a legii care a redus cu 1/5 toate pedepsele cu inchisoarea si de care au beneficiat peste 16.000 de criminali, talhari. violatori si hoti”, acuză FSANP

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg