Autorul a 6 tâlhării din Ploiești a fost prins. Anchetatorii fac apel către victime pentru a intra în posesia bunurilor recuperate integral

0
descărcare-3_6c232.jpg

descărcare-3_6c232.jpg

Din cele 6 fapte comise, doar două au fost reclamate la poliție, însă tâlharul le-a recunoscut pe toate. Victimele sunt așteptate să își recupereze bijuteriile.

Autorul este un bărbat de 33 de ani, recidivist, din Bărcănești, care a fost prins și care în prezent este în stare de arest.

Acesta smulgea bijuteriile (5 perechi de cercei și un lănțic) persoanelor în vârstă, toate victimele fiind femei pe care le urmărea, apoi le tâlhărea. 

În cursul anchetei, procurorul de caz a reușit să îl determine să recunoască 6 fapte comise în Ploiești, în perioada martie-aprilie 2019, doar pentru două dintre acestea existând plângeri depuse la poliție.

Cum bunurile au fost recuperate integral, celelalte 4 victime ale tâlharului sunt așteptate să depună plângere și să-și recupereze bijuteriile. Acestea pot apela la orice secție de poliție din Ploiești, urmând să primească indicațiile necesare.

Video R.E. – Cosmin Marius Niță – procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău