fbpx

Razvan-Ciobanu-detalii-socante-despre-inmormantare-5_43d05.jpgMoartea cunoscutului creator de modă Răzvan Ciobanu este anchetată de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța şi poliția judiciară din cadrul Serviciului Rutier al Poliției Constanța. Aceștia vor să afle cât mai excat cu putință cauzele care au dus la producerea accidentului și a decesului celui care se afla la volanul bolidului.

Au fost anunțate și concluziile preliminare ale medicului legist, potrivit cărora moartea lui Răzvan Ciobanu a fost violentă și s-a produs prin anemie acută, urmare a unui politraumatism cu ruptură de aortă cu hemoragie internă, ce a mai asociat ruptură pulmonară, hepatică și de coloană toracală.
Totodată, s-a stabilit că leziunile traumatice constatate la necropsie s-au putut produce în circumstanțele unui accident rutier prin lovire cu și de corpuri dure și prin comprimare între corpuri dure și au legătură de cauzalitate directă cu mecanismul de producere a morții.

Cu ocazia necropsiei au fost recoltate probe biologice, iar analiza toxicologică urmează a fi efectuată la nivelul Institutului Național de Medicină Legală Mina Minovici București.
Din investigațiile oamenilor legii, a rezultat că masina condusa de Răzvan Ciobanu a părăsit partea carosabilă în zona localității Săcele din județul Constanța, a rulat aproximativ 850 m și apoi s-a răsturnat din cauza denivelărilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conducătorul auto era singur în autovehicul și nu purta centură de siguranță, aspecte constatate cu ocazia cercetării la fața locului de către experți.
În ceea ce privește poziția în care a fost găsită victima, aceasta a fost proiectată în afara autovehiculului și găsită în proximitatea acestuia, orientată cu fața în jos.
Specialiștii SMURD sosiți la fața locului în urma apelului 112 au fost cei care au procedat la modificarea poziției victimei, în vederea aplicării procedurilor specifice.

În prezent, ancheta este în desfășurare, fiind administrate probe și efectuate acte de urmărire penală, în vederea aflării adevărului și stabilirii în mod corect și complet a circumstanțelor producerii accidentului auto ce a avut ca urmare decesul.

Sursa text: www.stirileprotv.ro

Razvan-Ciobanu-detalii-socante-despre-inmormantare-5_245c9.jpg

 

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg