Razvan-Ciobanu-detalii-socante-despre-inmormantare-5_43d05.jpgMoartea cunoscutului creator de modă Răzvan Ciobanu este anchetată de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța şi poliția judiciară din cadrul Serviciului Rutier al Poliției Constanța. Aceștia vor să afle cât mai excat cu putință cauzele care au dus la producerea accidentului și a decesului celui care se afla la volanul bolidului.

Au fost anunțate și concluziile preliminare ale medicului legist, potrivit cărora moartea lui Răzvan Ciobanu a fost violentă și s-a produs prin anemie acută, urmare a unui politraumatism cu ruptură de aortă cu hemoragie internă, ce a mai asociat ruptură pulmonară, hepatică și de coloană toracală.
Totodată, s-a stabilit că leziunile traumatice constatate la necropsie s-au putut produce în circumstanțele unui accident rutier prin lovire cu și de corpuri dure și prin comprimare între corpuri dure și au legătură de cauzalitate directă cu mecanismul de producere a morții.

Cu ocazia necropsiei au fost recoltate probe biologice, iar analiza toxicologică urmează a fi efectuată la nivelul Institutului Național de Medicină Legală Mina Minovici București.
Din investigațiile oamenilor legii, a rezultat că masina condusa de Răzvan Ciobanu a părăsit partea carosabilă în zona localității Săcele din județul Constanța, a rulat aproximativ 850 m și apoi s-a răsturnat din cauza denivelărilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conducătorul auto era singur în autovehicul și nu purta centură de siguranță, aspecte constatate cu ocazia cercetării la fața locului de către experți.
În ceea ce privește poziția în care a fost găsită victima, aceasta a fost proiectată în afara autovehiculului și găsită în proximitatea acestuia, orientată cu fața în jos.
Specialiștii SMURD sosiți la fața locului în urma apelului 112 au fost cei care au procedat la modificarea poziției victimei, în vederea aplicării procedurilor specifice.

În prezent, ancheta este în desfășurare, fiind administrate probe și efectuate acte de urmărire penală, în vederea aflării adevărului și stabilirii în mod corect și complet a circumstanțelor producerii accidentului auto ce a avut ca urmare decesul.

Sursa text: www.stirileprotv.ro

Razvan-Ciobanu-detalii-socante-despre-inmormantare-5_245c9.jpg

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg