fbpx

foc_397a2.jpgJoia Mare s-a transformat într-una a patimilor, la propriu pentru o familie din satul Măneciu Pământeni, comuna Măneciu. Casa acestora a luat foc, iar flăcările amenință și locuința vecină.

Focul a înghițit manasarda și acoperișul casei. Flacăra deschisă este extinsă pe o suprafață de aproximativ 150 mp. Și familia învecinată celor care își văd casa făcându-se scrum trăiesc clipe de coșmar, întrucât există posibilitatea ca incendiul să se extindă și la locuința lor.

Pentru lichidarea focului au fost mobilizate patru echipaje de stingere cu 16 pompieri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nu au fost înregistrate victime.

Foto cu caracter ilustrativ

foc_1c0d8.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg