1,2 milioane de țigări de contrabandă, descoperite de polițiști într-o dubă parcată în Prahova. VIDEO

0
tigari-contrabanda_4f706.jpg

tigari-contrabanda_4f706.jpg

Ieri, polițiștii din Ilfov au descoperit peste 1.4000.000 de ţigarete de contrabandă în București și în județul Prahova, ascunse în două autoutilitare. Țigările au fost găsite în urma a șase percheziții ce au vizat destructurarea unei grupări infracționale specializate în contrabandă.

Comunicatul IJP Ilfov

La data de 24 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Ilfov au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a unor persoane bănuite că transportă țigări de contrabandă  și au desfășurat șase percheziții  în municipiul București și în județele Ilfov și Prahova descoperind peste  1.4000.000 de ţigarete.

Astfel, polițiștii din Ilfov au oprit în trafic o aututilitară, pe raza municipiului București, în interiorul căreia au descoperit 210.000 de țigarete ascunse printre saci cu semințe, membrii grupării administrând și o societate în domeniul comerțului cu semințe.

De asemenea, în județul Prahova, polițiștii au descoperit aproximativ 1.200.000 de țigări de contrabandă, în interiorul unei autoutilitare parcate într-o curte, ce servea  pe post de depozit pentru membrii grupării.

VIDEO

La sediul poliției Ilfov au fost aduse 8 persoane pentru audieri, iar dintre acestea  au fost reținute pentru 24 de ore șase persoane, 4 bărbați și două femei  cu vârste cuprinse între 29 de ani și 50 de ani.

În cursul zilei de astăzi persoanele reținute vor fi prezentate magistraților cu propuneri legale.

Mașinile și țigaretele au fost ridicate de polițiști în vederea confiscării, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind estimat la 200.000 de euro.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Direcției de Operațiuni Speciale.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice continuă documentarea activității infracționale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de contrabandă.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău