perchezitii_f0b4f.jpg

Polițiștii de investigații criminale din Ploiești au efectuat trei percheziții la domiciliile unor bărbați din Galați, bănuiți de săvârșirea a trei infracțiuni de furt calificat.

Din cercetări, a rezultat faptul că cei trei bărbați ar fi săvârșit, la finele anului trecut, 3 furturi din locuințe pe raza municipiului Ploiești.

Aceștia ar fi pătruns prin efracție în apartamente situate la parter, de unde ar fi sustras bani, bijuterii și alte bunuri, în valoare totala de 42.000 de lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La percheziții, au fost depistați doi dintre aceștia, fiind reținuți pentru 24 de ore. Au fost  prezentați instanței de judecată, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cel de-al treilea a fost depistat în cursul zilei de joi, fiind si el reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului cu propunere de sesizare a instanței de judecată, în vederea dispunerii de măsuri preventive.

sursa IPJ Prahova

perchezitii_a83dd.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg