fbpx

bicicleta_25998100_c7c05.jpg
La un pas de tragedie! Un copil, în vârstă de cinci ani, a fost lovit de un autoturism, în satul Stejaru, din comuna Brazi. Acesta se afla pe bicicletă, în timp ce a fost izbit de un autoturism.

Potrivit informațiilor furnizate de polițiștii prahoveni, se pare că băiatul a ieșit cu bicicleta din curte și a pătruns pe spațiul carosabil, unde a fost lovit de un auto.

Șoferul care l-a accidentat este în vârstă de 38 de ani și nu consumase băuturi alcoolice, potrivit rezultatelor etilotestului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma impactului, copilul a suferit mai multe leziuni. Este însă conștient și va fi transportat la spital pentru investigații și tratament.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza accidentului.

Foto cu caracter ilustrativ:

bicicleta_25998100_4d9ac.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg