Reacția DNA privind camera secretă de constrângere a martorilor de la Ploiești

0
98758-ddddd_XL_9a207.jpg

98758-ddddd_XL_9a207.jpg

DNA a reacționat după ce România TV a anunţat că procurori de la Secţia de investigare a infracțiunilor din justiție au mers, luni, la DNA Ploieşti pentru a face verificări după ce mai multe persoane anchetate au vorbit despre „o cameră secretă” folosită de procurori pentru a constrânge martorii să facă denunțuri. 

Procurorii SIIJ au pornit ancheta după ce un martor a declarat că procurorii de la DNA Ploieşti l-au sechestrat, l-au băgat într-o cameră unde a fost lăsat fără apă şi mancare şi nici nu a avut acces la toaletă timp de aproape 8 ore. Procurorii Secţiei speciale au vrut să verifice dacă această cameră descrisă de martor există sau nu.

Reacția DNA:

”Cu referire la informațiile false vehiculate în spațiul public care acreditează ideea existenței în cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Ploiești a unei „camere de tortură”, Biroul de Informare și Relații Publice face următoarele precizări:

În cadrul Direcției Naționale Anticorupție nu există amenajate presupuse „camere speciale” unde, asupra unor persoane, s-ar aplica diverse „tratamente”.

Informațiile respective, bazate strict pe alegații ale unei persoane prezentate ca fiind certe, nu au suport în realitate, singurul lor rol fiind acela doar de a decredibiliza activitatea Direcției Naționale Anticorupție”

sursa: RomâniaTV

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău