fbpx

obor-ploiesti_11b5f.jpg

La nivelul Poliției municipiului Ploiești (Secția nr. 1 Ploiești și Secția Rurală nr. 3 Blejoi) au fost desfășurate acțiuni care au avut ca scop prevenirea faptelor antisociale.

Astfel, polițiștii au legitimat 68 de persoane, au verificat zece agenți economici, au controlat 54 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.450 lei.

Au fost confiscate bunuri în valoare de 8.500 lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De asemenea, în timpul unei acțiuni desfășurate de polițiștii Secției nr. 1 Ploiești, sâmbătă, în zona Oborului, au fost depistate la vânzare, asupra unui bărbat din Mizil, un pistol cu aer comprimat și 150 de bile de plumb, ambele bunuri supuse autorizării, pentru care cel în cauză a declarat că l-ar fi achiziționat din Germania, de la un târg de vechituri.

În cauză, a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, bunurile fiind ridicate în vederea cercetărilor.

Agenți din cadrul Poliției Orașului Vălenii de Munte au acționat pe raza orașului și a comunelor arondate în sistem metropolitan, pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Au controlat 32 de autovehicule (18 conducători auto testați cu aparatul etilotest) și au aplicat 19 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.320 lei.

Polițiști ai Secției Rurale nr. 8 Bălțești au organizat o acţiune, pe raza comunei Șoimari, pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit și a cauzelor generatoare de accidente.

Au fost verificate cinci societăți comerciale, controlate 21 de autovehicule, și au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.750 lei.

Duminică, polițiștii din Băicoi au acționat, în două intervale orare, în târgul săptămânal din oraș, prilej cu care au fost controlate 23 de autovehicule și au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 7.480 lei.

sursa: IJP Prahova

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook