fbpx

646x404_b6bb6.jpg

Ghinion pentru o tânără de 27 de ani din comuna buzoiană Brădeanu. În timp ce conducea pe drumul judeţean 203C, în weekend, a avut neşansa să provoace un accident rutier. A intrat într-o intersecţie, derutata de un semn de circulaţie care peste noapte s-a transformat dintr-unul care semnifica sfârşitul drumului cu prioritate, într-unul care arată că ai prioritate de trecere.

Nefericitul eveniment s-a produs la intersecţia drumurilor DJ 203C si DJ 203I, în apropiere de localitatea Scutelnici. Tânăra şoferiţă se afla la volanul unui autoturism Opel, se deplasa dinspre satul Mitropolia către Scutelnici, însă derutata de semnul de circulaţie nu a mai observat si Stopul care o obliga să oprească la intersecţia dintre cele două drumuri.  

Autoturismul acesteia a intrat în coliziune cu un autoturism Fiat, la volanul căruia se afla un bărbat din Bucureşti, care circula regulamentar, pe drumul (DJ 203I) dinspre oraşul Pogoanele.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma impactului, cele două autoturisme au fost avariate, pasagerii lor suferind multiple fracturi. O femeie aflată pe scaunul din dreapta şoferului autoturismului Fiat, a primit îngrijiri medicale, fiind internată la acest moment la un spital din capitală.

citește mai multe pe adevarul.ro

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook