fbpx

etilotest-2.40-660x330.jpg

Numeroși conducători au fost depistați sub influența alcoolului în acest weekend. Unul dintre ei tocmai furase un autoturism.

Comunicatul Poliției Prahova: 

Sâmbătă, în jurul orei 22.00, echipajul de serviciu din cadrul Secției Rurale nr. 2 Florești a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier în comuna Măgureni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că un localnic, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea și, într-o curbă, a părăsit carosabilul, oprindu-se într-un pom.

Acesta nu a suferit vătămări corporale, însă etilotestul a indicat 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, s-a mai stabilit faptul că acesta luase autoturismul fără acordul proprietarului, sens în care a fost întocmit dosar penal atât pentru infracțiunea de conducere sub influența alcoolului, cât și pentru furtul unui autovehicul în scop de folosință.

Polițiștii prahoveni au mai întocmit, în cursul zilei de sâmbătă, dosare penale pentru infracțiuni de conducere sub influența alcoolului, colegi din cadrul Postului de Poliție Măneciu (0,46 mg/l), Postului de Poliție Scorțeni (0,53 mg/l), dar și duminică, în urma depistării unor persoane în asemenea ipoostaze în municipiul Ploiești (0,93 mg/l) și orașului Băicoi (0,54 mg/l).

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg