fbpx

elicopter.JPGAcțiunea de recuperare a cadavrului descoperit în zona de abrupt Valea Albă din Bucegi s-a dovedit una mai dificilă decât părea. Salvamontiștii au fost ajutați și de intervenția unui elicopter.

Trupul neînsuflețit aparține unui bărbat în vârstă în vârstă de 35 de ani, fin Giurgiu, potrivit actelor de identitate găsite asupra sa.

Acesta a fost găsit duminică dimineață de către doi turiști care au sunat imediat la 112.

Bărbat găsit mort în Valea Albă

Operațiunea de ridicare de la sol a cadavrului a fost filmată de către salvatorii montani. (vezi VIDEO)

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg
Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg