fbpx

tamponare-in-lant-Boldesti-Prahova-1.jpgAccident în lanț, duminică după-amiază, pe DN 7, la kilometrul 212, în zona localităţii Proieni, judeţul Vâlcea. Cinci autoturisme s-au tamponat, pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă. În urma impactului două persoane au fost rănite uşor.

Circulaţia rutieră a fost restricţionată, mai bine de o oră, pe sensul de mers Sibiu - Râmnicu Vâlcea, desfăşurându-se prin dirijare, pe un singur fir, alternativ pentru ambele direcţii, potrivit Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În prezent, circulația în zonă se desfășoară în condiții normale.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Foto cu caracter ilustrativ

tamponare-in-lant-Boldesti-Prahova-1.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg
Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg