fbpx

vant-frig-inghet-zapada.jpgAdministrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben de vânt puternic. Atenționarea este pentru zona Prahovei și Dâmboviței și este în vigoare până la ora 11.

Potrivit avertizării, vizate de vântul puternic sunt zonele montane. La înălțimi de peste 1800 de m se vor semnala intensificări ale vântului cu viteze de peste 90 km/h. Fenomene asociate: zăpada spulberată.

Cei care vor să se aventureze pe munte, sunt sfătuiți de către salvamontiști să nu se lase păcăliți de vremea frumoasă de la poalele acestuia. Este perioada în care zonele montane trec prin fenomenul celor două anotimpuri: primăvară și frumos jos, iar la înălțimi iarnă în toată regula.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Foto cu caracter ilustrativ

vant-frig-inghet-zapada.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg