fbpx

dexonline-protest.jpgAproape toată țara a fost blocată vineri, timp de 15 minute, în urma solidarizării cu demersul lui Ștefan Mandachi, prin care lumea a protestat față de lipsa autostrăzilor. Manifestului #șîeu s-a alăturat și dexonline.ro, care le-a oferit celor care l-au deschis între 15.00 și 15.15, o propria „definiție“ despre solidarizarea cu omul de afaceri sucevean.

În loc de rezultatele căutărilor în cazul diverșilor termeni din limba română, dexonline.ro afișat în intervalul amintit următorul mesaj:

Grevă de 15 minute
Dexonline se alătură grevei de 15 minute în semn de protest față de infrastructura necorespunzătoare și va reveni la ora 15.15. De pe urma infrastructurii deplorabile avem toți de suferit. În cel mai fericit caz ne pierdem timpul pe drumurile proaste. În cazuri mai nefericite ne putem pierde sănătatea sau viața. Iar la acest capitol stăm considerabil mai rău decât alte țări din Uniunea Europeană.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nu toți putem construi un metru de autostradă. Ce putem, în schimb, să facem este să tragem la răspundere autoritățile pe care le plătim să facă asta. Și să nu mai votăm oameni care au avut șansa să facă ceva bun și au irosit-o“.

Cel mai mare dicționar online din România și-a manifestat și alte situații solidaritatea față de protestele inițiate de societatea civilă, pornind de la „celebra” Ordonanță 13 încoace.

Foto:

dexonline-protest.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg