fbpx

accident-dn1-azuga_14e9b.jpgAccident rutier, vineri dimineață, la Mizil. O persoană a fost rănită în urma impactului în care au fost implicate două autoturisme.

Evenimentul rutier s-a produs pe strada Principală din Mizil. Două autoturisme au intrat în coliziune. În urma tamponării, o persoană aflată într-una dintre cele două mașini a suferit leziuni minore.

Persoana în cauză nu a fost transportată la spital.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliția face cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Foto cu caracter ilustrativ 

accident-dn1-azuga_14e9b.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg