fbpx

mare_s8xt7nm11547.jpg
Ziua de 13 nu se dezice. Val de accidente rutiere, soldate cu victime, joi seara! În mai puțin de o oră, două dintre aceste evenimente s-au înregistrat în aceeași zonă: intersecția Șoselei Nordului cu strada Rapsodiei. În ultimul dintre ele, un copil a fost lovit de o mașină chiar pe zebră. 

Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Prahova, copilul, în vârstă de 10 ani, se afla pe trecerea de pietoni când a fost lovit de un autoturism. La volanul acestuia se pare că se afla o șoferiță care nu l-ar fi văzut la timp pentru a evita impactul.

Victima a fost transportată la spital.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii se află la fața locului și cercetează cauzele exacte ale producerii acestui eveniment. 

Foto cu caracter ilustrativ

mare_s8xt7nm11547.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg