fbpx

brand_image.jpgUnui localnic din Măneciu i s-a „mutat“ parte din copacii pădurilor din zonă în…camioneta sa. „Minunea“ nu a fost crezută de jandarmii din cadrul postului de la Cheia, cei care l-au oprit și luat la întrebări pe bărbat, marți seara.

Cel prins este din Măneciu, are 38 de ani și a fost surprins pe raza comunei de domiciliu în timp ce executa transport multiplu de material lemnos cu ajutorul unei camionete.

Oprit de jandarmi a încercat să-și etaleze talentul într-ale povestirilor SF. Jandarmii nu s-au lăsat duși cu vorba și i-au „răsplătit“ efortul cu o amendă de 5000 lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Materialul lemnos, sortimente multiple, tăiat și debitat pentru foc, totalizând aproximativ 1,8 metri cubi, a fost predat Ocolului Silvic Măneciu.

Foto cu caracter ilustrativ

Sursa video: IJJ Prahova

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg