fbpx

accident_1-465x390.jpgGraba și neatenția au dus la producerea unui nou accident rutier. Evenimentul s-a înregistrat, în această seară, în sensul giratoriu, de la Metro, pe fondul neacordării de prioritate. În urma impactului, o persoană a fost rănită ușor.

Două mașini au intrat în coliziune, pe DN1, la km 66, în intersecția de la Metro. Din primele cercetări, impactul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate în sensul giratoriu.

Din cauza accidentului, traficul este îngreunat în zonă. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliția face cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii evenimentului. 

Foto cu caracter ilustrativ

accident_1-465x390.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg