fbpx

WhatsApp Image 2019-03-09 at 15.29.26.jpegIncediile se extind pe zi ce trece pe câmpurile din Prahova. În ciuda avertismentelor pompierilor militari și a informațiilor publicate, zilnic, despre amploarea efortului depus de aceștia pentru a stinge focul sau a-i limita extinderea la locuințe, oamenii continuă să facă ceea ce cred.

Astăzi, angajații ISU au intervenit la 18 incendii de vegetație uscată.Acțiunile pompierilor militari au început dis-de-dimineață cu localizarea și intervenția în stingerea focului. 18 zone din tot județul au fost cuprinse de flăcări. Potrivit informațiilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, incendiile de vegetație uscată au fost în localitățile Dumbrăvești, Sălciile, Fulga (2), Chiojdeanca, Blejoi, Cerașu, Râfov (2), Păulești, Sângeru, Jugureni, Poienarii Burchii, Starchiojd, Boldești Scaeni, Drajna de Sus, Mănești și Floresti.

Nu au fost înregistrate victime.

Cauza probabilă a acestor incidente o constituie igienizarea terenurilor prin ardere, fără respectarea normelor de prevenire.

Foto cu caracter ilustrativ

WhatsApp Image 2019-03-09 at 15.29.26.jpeg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg