fbpx

WhatsApp Image 2019-03-09 at 15.29.26.jpegIncediile se extind pe zi ce trece pe câmpurile din Prahova. În ciuda avertismentelor pompierilor militari și a informațiilor publicate, zilnic, despre amploarea efortului depus de aceștia pentru a stinge focul sau a-i limita extinderea la locuințe, oamenii continuă să facă ceea ce cred.

Astăzi, angajații ISU au intervenit la 18 incendii de vegetație uscată.Acțiunile pompierilor militari au început dis-de-dimineață cu localizarea și intervenția în stingerea focului. 18 zone din tot județul au fost cuprinse de flăcări. Potrivit informațiilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, incendiile de vegetație uscată au fost în localitățile Dumbrăvești, Sălciile, Fulga (2), Chiojdeanca, Blejoi, Cerașu, Râfov (2), Păulești, Sângeru, Jugureni, Poienarii Burchii, Starchiojd, Boldești Scaeni, Drajna de Sus, Mănești și Floresti.

Nu au fost înregistrate victime.

Cauza probabilă a acestor incidente o constituie igienizarea terenurilor prin ardere, fără respectarea normelor de prevenire.

Foto cu caracter ilustrativ

WhatsApp Image 2019-03-09 at 15.29.26.jpeg

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale