fbpx

perchezitii-ploiesti.jpg

Ieri, 8 martie, polițiștii din Prahova și cei ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române au efectuat 3 percheziții la persoane bănuite de furturi din locuințe. 4 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Comunicatul IJP Prahova:

La data de 8 martie a.c., polițiștii din Ploiești și cei din cadrul Secției Rurale 3 – Blejoi au efectuat 3 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de furturi din locuințe.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada ianuarie - februarie 2019, cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în locuințe din Ploiești și zone limitrofe Ploieștiului, de unde ar fi sustras bunuri de valoare.

Bunurile respective erau ulterior comercializate către diverse persoane. Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la peste 30.000 de lei.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat mai multe bunuri susceptibile a proveni din comiterea infracțiunilor (ceasuri, telefoane mobile, electronice, electrocasnice, parfumuri, unelte) și obiecte susceptibile a fi folosite la comiterea infracțiunilor.

4 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale. La percheziții au participat și jandarmi.

VIDEO

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg