fbpx

foto-bataie.png

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost reținut de polițiștii brașoveni după ce a provocat un scandal monstru într-un bar din comuna Voila și a agresat un alt client, lovindu-l cu pumnii în zona capului. Acesta s-a ales cu dosar pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

,,În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, oamenii legii au stabilit faptul că, în data de 06 martie, în jurul orei 21.00 tânărul, s-a deplasat la un bar din localitatea de domiciliu, unde, pe fondul unor neînțelegeri și a influenței băuturilor alcoolice, ar fi agresat fizic un bărbat, aplicându-i acestuia lovituri cu pumnul în zona capului.

Întrucât a fost evacuat de administratorul localului, acesta a continuat să aibă un comportament agresiv, lovind cu pumnii geamurile localului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De asemenea, la sosirea echipajului de poliție, tânărul a continuat să aibă un comportament agresiv, amenințând cu acte de violență celelalte persoane aflate în local și tulburând ordinea și liniștea publică.

În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Arest și Reținere Preventivă  al  I.P.J. Brașov’’, a declarat Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Braşov, pentru newsbv.ro.

Sursa foto: adevarul.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg