fbpx

61942844.jpg

Laura Codruța Kovesi a fost citată pentru a fi audiată în dosarul penal deschis pe numele său în urma unui denunţ făcut de Sebastian Ghiţă.

"După ce a apărut ştirea în presă, am primit şi o citaţie scrisă, pentru a mă prezenta în data de 7 martie 2019 la această secţie pentru audiere”, declara Kovesi pentru G4Media.ro.

Tot joi, în cadrul conferinţei preşedinţilor din Parlamentul European – liderii grupurilor politice şi preşedintele forului – se vor decide următorii paşi în privinţa numirii procurorului-şef european înainte de începerea negocierilor cu Consiliul Uniunii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Kovesi a declarat sâmbătă, la Europa FM, că în ceea ce priveşte dosarul său de la Secţia pentru investigarea magistraţilor, sunt mai multe coincidenţe. Printre acestea, faptul că dosarul s-a deschis când a plecat la Bruxelles şi că a fost citată în 7 martie, când se decide în PE în legătură cu postul de procuror-şef european. 

"E clar că această chestiune cu dosarul penal care văd că este plin de coincidenţe. A început urmărirea penală exact înainte de a merge la audiere după ce era un dosar vechi de un an de zile. O altă coincidenţă este când m-am întors - sunt citată în 7 martie, când va fi luată o decizie în Parlamentul European. O să vedem cât de mult afectează", a precizat ea, întrebată dacă ea crede că aceste probleme îi vor afecta parcursul pentru postul de procuror-şef european.

surse: g4media, europa fm, news.ro

61942844.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg