img (1).jpg

Andrei Haiduc, tânărul de 37 de ani căutat de salvamontiștii prahoveni în Bucegi, este angajat al ISU Târgu Mureș. El a fost dat dispărut de colegi pentru că nu s-a mai prezentat la muncă. Ultima informație furnizată de Andrei la telefon este că se afla pe munte, în drum spre Vârful Omu.

Apelul lansat de salvamontiști:

"Luni, 4 martie, am fost anuntati ca o persoana poate fi disparuta pe munte. Marti 26 februarie, aceasta persoana a raspuns la telefon si spunea ca este in drum catre vf. Omul, fara sa mentioneze vreo informatie, unde se afla, de unde a plecat, ce ruta va urma sau daca este insotit. Cel disparut, Andrei Haiduc, are 37 de ani si, din postarile de pe paginile de socializare, se pare ca are o experienta bogata in ascensiuni montane. Marti a fost o zi foarte urâtă in zona inalta a masivului Bucegi , nu foarte recomandata pentru o iesire pe munte. Daca cineva ne poate oferi vreo informatie privind aceasta situatie, ne-ar ajuta foarte mult in stabilirea unui plan privind debutul actiunilor de căutare. Multumim!".

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tânărul a fost dat în urmărire națională, potrivit unui comunicat al IJP Mureș:

”La data de 3.03.2019, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş - Serviciul de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de către angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş, despre faptul că un coleg de-al dânşilor, Mitru Haiduc Andrei, de 37 ani, din Târgu Mureş, nu s-a prezentat la serviciu. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul ar fi plecat în drumeţie în Munţii Bucegi, în data de 26 februarie a.c. şi nu a mai revenit la domiciliu. Semnalmente : înălţime 1,75 m, păr negru, ochi căprui, constituţie atletică. Mitru Haiduc Andrei este dat în urmărire naţională".

img (1).jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg