fbpx

perfer_18114800.jpg

Joi dimineață, polițiștii de investigații criminale din Ploiești efectuează șape percheziții la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de tâlhărie și furt calificat. Tot atâtea mandate de aducere urmează să fie puse în aplicare.

UPDATE 18.35

Patru persoane au fost reținute în urma perchezițiilor de azi dimineață. Dintre aceștia, unul pentru furt calificat (patru acte materiale), iar alte trei pentru tâlhărie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Comunicatul IJP Prahova:

La data de 21 februarie a.c., polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești efectuează 7 percheziții la domiciliile unor persoane din localitate, bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni contra patrimoniului.

Astfel, 6 descinderi au loc la persoane bănuite că, în cursul lunii ianuarie, ar fi pătruns în curtea unei locuințe din Ploiești pentru a sustrage lemne de foc. Fiind surprinși de proprietar, care a pornit în urmărirea lor, aceștia l-au agresat fizic și i-au sustras un telefon mobil.

Cea de-a șaptea percheziție vizează o persoană care este bănuită că ar fi participat la săvârșirea a 4 furturi din societăți comerciale din Ploiești și comune limitrofe. Ceilalți participanți au făcut obiectul unor percheziții efectuate la data de 21 ianuarie a.c., acestea fiind cercetate, la acest moment, în stare de arest preventiv.

7 mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând să fie audiate la sediul poliției.

Activitățile se desfășoară cu suportul tehnic al Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române.

La percheziții participă și jandarmi.

VIDEO (imagini amator)

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg