fbpx

mina-lipanesti.jpg

MARIN TEODOR MINA, suspectul crimei din Lipănești, și-a recunoscut fapta. El a povestit anchetatorilor ”filmul” uciderii unei femei de 65 de ani, care era vecina sa. În baza mărturiei sale și a probleor administrate de procuori, tânărul a fost arestat preventiv.

Potrivit încheierii de ședință a Tribunalului Prahova în urma căreia tânărul de 23 de ani a fost arestat preventiv, document citat de ziarul Incomod, cu ocazia audierii în cursul urmăririi penale, inculpatul MARIN TEODOR MINA a recunoscut săvârşirea faptei.

”Fiind audiat, în calitate de suspect, acesta a dat o declaraţie amplă, în care descrie săvârşirea faptei, menţionând că la data de 03.02.2019, în jurul orelor 23:00, în timp ce ceilalţi membrii ai familiei dormeau, s-a aşezat la calculator şi a început să bea dintr-o sticlă de coniac Unirea de 500 sau 750 ml, pe care în timp de aproximativ o oră a consumat-o.

În continuare arată că s-a ameţit foarte bine şi s-a gândit că vecina nu este acasă şi că poate merge la ea să fure ceva, fără a şti ce.

S-a dus la locuinţa numitei XX, după ce a intrat în locuinţă, când a deschis uşa spre camera de unde venea lumina, în faţa sa a apărut vecina.

Inculpatul descrie că s-a repezit la aceasta, că s-au îmbrâncit reciproc, că au căzut jos, timp în care au dărâmat lucrurile din jur, ocazie cu care s-au spart nişte obiecte şi cu mâna dreaptă a luat un ciob şi a început să lovească victima.

Precizează că din câte îşi aminteşte a lovit-o doar cu ciobul, nu poate preciza de câte ori a lovit-o şi totodată menţionează că victima se zbătea, urla, iar el s-a tăiat la mâna dreaptă, în palmă, cu ciobul pe care l-a folosit.

Apoi declară că a fugit, că nu mai ştie ce a făcut după aceea, că are un gol de memorie şi îşi aduce aminte că a plecat cu tatăl său şi cu fratele, Emanuel, la incendiu. Întrebat de procuror dacă a dat foc la lucruri în casa numitei XX, inculpatul a declarat că nu ştie, că nu îşi aminteşte, dar nu neagă”, se arată în documentul amintit mai sus.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
Eveniment
  • Marți, 19 Martie 2019
  • De Mihai Popescu

Gripa a mai făcut o victimă în Prahova

Bilanțul deceselor provocate de gripă continuă să crească, chiar dacă evoluția epidemiei este una descendentă. Astfel, printre ultimele cazuri de deces din cauza gripei se numără și cel al unei...

970.jpg