fbpx

mina-lipanesti.jpg

MARIN TEODOR MINA, suspectul crimei din Lipănești, și-a recunoscut fapta. El a povestit anchetatorilor ”filmul” uciderii unei femei de 65 de ani, care era vecina sa. În baza mărturiei sale și a probleor administrate de procuori, tânărul a fost arestat preventiv.

Potrivit încheierii de ședință a Tribunalului Prahova în urma căreia tânărul de 23 de ani a fost arestat preventiv, document citat de ziarul Incomod, cu ocazia audierii în cursul urmăririi penale, inculpatul MARIN TEODOR MINA a recunoscut săvârşirea faptei.

”Fiind audiat, în calitate de suspect, acesta a dat o declaraţie amplă, în care descrie săvârşirea faptei, menţionând că la data de 03.02.2019, în jurul orelor 23:00, în timp ce ceilalţi membrii ai familiei dormeau, s-a aşezat la calculator şi a început să bea dintr-o sticlă de coniac Unirea de 500 sau 750 ml, pe care în timp de aproximativ o oră a consumat-o.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În continuare arată că s-a ameţit foarte bine şi s-a gândit că vecina nu este acasă şi că poate merge la ea să fure ceva, fără a şti ce.

S-a dus la locuinţa numitei XX, după ce a intrat în locuinţă, când a deschis uşa spre camera de unde venea lumina, în faţa sa a apărut vecina.

Inculpatul descrie că s-a repezit la aceasta, că s-au îmbrâncit reciproc, că au căzut jos, timp în care au dărâmat lucrurile din jur, ocazie cu care s-au spart nişte obiecte şi cu mâna dreaptă a luat un ciob şi a început să lovească victima.

Precizează că din câte îşi aminteşte a lovit-o doar cu ciobul, nu poate preciza de câte ori a lovit-o şi totodată menţionează că victima se zbătea, urla, iar el s-a tăiat la mâna dreaptă, în palmă, cu ciobul pe care l-a folosit.

Apoi declară că a fugit, că nu mai ştie ce a făcut după aceea, că are un gol de memorie şi îşi aduce aminte că a plecat cu tatăl său şi cu fratele, Emanuel, la incendiu. Întrebat de procuror dacă a dat foc la lucruri în casa numitei XX, inculpatul a declarat că nu ştie, că nu îşi aminteşte, dar nu neagă”, se arată în documentul amintit mai sus.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg