fbpx

Capture.JPGPoliția Română atrage atenția asupra fenomenului violenței domestice, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, și le cere victimelor să nu accepte să fie maltratate. Pe de altă parte, oamenii legii îi avertizează pe agresori că, la un moment dat, vor ajunge „pe mâna lor”.

Autoritățile spun că violența în cuplu sau familie nu are nicio justificare și îi îndeamnă pe români să se iubească frumos, de Valentine`s Day. Polițiștii au scris pe Facebook un mesaj care a devenit imediat viral pe internet.

„Femeie, tu care ai îndurat în taină "bătaie din iubire", astăzi este și despre tine! Nu ești singură, nu ești a nimănui! Iar tu, om care crezi că ți se cuvine totul și îți lovești fără regret partenera de viață, teme-te! Ea nu e singură! Ne are pe noi și, într-o zi, ne va cere ajutorul”, potrivit postării on-line.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii au emis 680 de ordine de protecție provizorii, în numai o lună de la intrarea în vigoare a legii care protejează victimele violenței domestice. Câteva zeci dintre acestea au fost emise împotriva unor prahoveni.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg