fbpx

frumuzache_7447d.jpg

Tribunalul Prahova a publicat ieri decizia privind cererea de revizuire a dosarului în baza căruia ploieșteanul Marius Costin Frumuzache a fost condamnat la 24 ani de închisoare pentru viol și tentative de viol asupra unor minore.

Tatăl condamnatului, Constantin Frumuzache, a făcut acest demers după ce a acordat un interviu observatorulph.ro în care susținea că fiul său este nevinovat, fiind păcălit de anchetatori să-și asume faptele pe care nu le-ar fi comis în schimbul unei pedepse mai mici.

Detalii aici: Tatăl ploieșteanului Marius Frumuzache, condamnat pentru violarea unei minore în 2011, cere revizuirea dosarului. ”Fiul meu a fost păcălit!” VIDEO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ieri, Tribunalul Prahova a decis respingerea acestei cereri, care poate fi atacată cu recurs în zece zile la Curtea de Apel Ploiești.

Soluția, pe scurt, a instanței:

În temeiul art. 459 alin. 5 C.P.P. respinge ca inadmisibilă cererea având ca obiect revizuire formulată de către petentul FRUMUZACHE CONSTANTIN. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu – av. Solcan Cristina, în cuantum de 130 lei, se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei. În baza art. 275 alin.2 C.P.P., obligă petentul Frumuzache Constantin la plata sumei de 50 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea copiei minutei. Cercetată în camera de consiliu şi pronunţată în şedinţă publică, azi, 13.2.2019. 

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg