fbpx

WhatsApp Image 2019-02-13 at 18.31.37 (1).jpeg

De două zile, la orele de vârf, traficul rutier a devenit un coșmar în zona centrală și de Nord a Ploieștiului, după ce muncitorii firmei Tancrad au început reparația conductei de apă care s-a spart sâmbăta trecută.

Aseară, coloana de mașini se întindea pe sensul de Nord de la giratoriul de la catedra din centru până dincolo de magazinul Mega Image, atât pe Bdul Republicii, cât și pe strada Gh. Doja.

Aglomerație pe Bulevardul Republicii și pe Gheorghe Doja din Ploiești - FOTO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Într-un târziu, Primăria Ploiești și-a cerut scuze pentru disconfortul creat prin următorul comunicat:

Primăria Municpiului Ploiești reamintește că, în data de 09.02.2019, în zona Bulevardului Republicii, în apropierea sensului giratoriu de la Caraiman, SC APA NOVA PLOIEȘTI a identificat o avarie la rețeaua de alimentare cu apă.
Astfel, în data de 11.02.2019, ora 9°°, constructorul SC TANCRAD SRL GALAȚI s-a prezentat în vederea verificării și identificării avariei la rețeaua de apă, segment ce a făcut obiectul investiției “Creșterea mobilitatii transportului public prin reabilitarea traseului tramvaiului 101 cu lucrări vizând calea de rulare, stații peroane adaptate persoanelor cu dizabilități, material rulant, elemente de semnalizare și automatizare – etapa I”.

Citește și Bolovani în locul unde a cedat conducta care a lăsat 30.000 de ploieșteni fără apă. Constructor: ”infiltrațiile au spălat stratul suport” FOTO-VIDEO

În data de 12.02.2019, ora 12°°, constructorul SC TANCRAD SRL GALAȚI a început lucrările de remediere a defecțiunii la rețeau de apă, lucrări care se estimează a se finaliza în data de 14.02.2019.

De menționat faptul că, după ce se vor efectua probele de presiune și operațiunile de spălare și dezinfectare la nivelul conductei, aceasta va fi repusă în funcțiune.

Muncipalitatea își cere scuze pentru disconfortul creat și solicită, pe această cale, participanților la trafic, evitarea pe cât posibil a zonei menționate mai sus, prin folosirea rutelor ocolitoare.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook