fbpx

91554fc7-e73e-4801-9134-3515a0ce4d0c.jpg

Cinci tineri s-au aventurat pe DJ 713, plecând de la cabana cuibul Dorului pe un drum închis din cauza zăpezii. Văzând că au rămas cu autovehiculul suspendat și în imposibilitatea de a se mai deplasa, turiștii au sunat la 112.

La ora 16.45 un echipaj de jandarmi montani din Sinaia a pornit în căutarea lui, păstrând legătura telefonic cu aceștia. După o jumătate de oră, jandarmii i-au găsit, i-au ajutat să scoată mașina blocată. Au plecat împreună spre Sinaia. 

De același scenariu s-au lovit și pe drumul de coborâre, unde doi turiști rămăseseră blocați în nămeți.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Salvatorii montani recomandă turiștilor să evite acest tronson pe care momentan nu se poate circula în condiții de siguranță.

Foto cu caracter ilustrativ

Video: Jandarmii montani, în timpul intervenției

https://youtu.be/114DmJa5nUk

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg