fbpx

WhatsApp Image 2019-02-13 at 14.36.58 (1).jpeg

Polițiștii au identificat astăzi un nou șofer care efectua curse ilegale în Prahova. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 lei, totodată fiindu-i suspendat dreptul de utilizare al autovehiculului pentru 6 luni prin reținerea certificatelor de înmatriculare și a plăcuțelor cu numerele de înmatriculare.

Comunicatul IJP Prahova:

Polițiști rutieri au continuat acțíunile desfășurate pentru combaterea transportului rutier ilegal de persoane efectuat pe traseele licențiate.

Astfel, la data de 13 februarie, în timp ce acționau pe strada Ștrandului din municipiul Ploiești, polițiștii au oprit pentru control un autovehicul, în care se aflau pasageri care urmau să achite contravaloarea transportului pentru ruta Ploiești – Valea Călugărească.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că pe numele șoferului depistat a mai fost întocmit proces-verbal de depistare, prin care i se aducea la cunoștință că va fi sancționat contravențional în cazul repetabilității faptei.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 lei, totodată fiindu-i suspendat dreptul de utilizare al autovehiculului pentru 6 luni prin reținerea certificatelor de înmatriculare și a plăcuțelor cu numerele de înmatriculare.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg