fbpx

Prognoza-meteo-pentru-Bucuresti-NINSORI-si-GER-in-urmatoarele-trei-zile-ACTUALIZARE-www.vedetepenet.ro_.jpg

Potrivit aplicației DSU, ANM a actualizat prognoza pentru următoarele ore. O nouă avertizare meteorologică a intrat în vigoare astăzi, 12 februarie, de la orele 15.00 și este valabilă până mâine, la orele 08.00.

Zona: Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Brăila, București, Buzău, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Călărași, Dolj, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Sălaj, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vrancea, Vâlcea

Interval: 12 Feb 15:00 - 13 Feb 08:00

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Fenomene vizate și zone afectate: precipitații în general moderate cantitativ și intensificări temporare ale vântului.

În intervalul menționat vor fi precipitații în sudul, centrul și estul țării și pe arii restrânse se vor acumula cantități cuprinse între 10 și 15 l/mp.

La munte și în Transilvania vor fi mai ales ninsori și lapoviță și va continua să se depună strat de zăpadă. În Moldova precipitațiile vor fi mixte, iar în Oltenia și Muntenia vor predomina, treptat, ninsorile.

Temporar vântul va mai avea intensificări, cu rafale în general între 45 și 55 km/h, iar în zona montană înaltă, cu viteze de peste 70 km/h, viscolind ninsoarea sau spulberând zăpada.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg