fbpx

incendii_vegetatie.jpg

Vremea frumoasă îi îndeamnă pe prahoveni la treburi gospodărești, însă foarte puțini se gândesc la pericolul pe care îl provoacă. Pompierii prahoveni au fost solicitați să intervină în șase cazuri de incendieri de miriște numai în după amiaza zilei de astăzi.

Primul incendiu a fost raportat la orele 16.20 pe Bulevardul Petrolului din Ploiești, unde s-a deplasat un echipaj de stingere din cadrul detașamentului 2 al ISU Prahova.

La scurt timp după, pompierii detașamentului din Câmpina au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetație pe DN1 iar pompierii din Comarnic pentru stingerea unui focar în zona Nistorești.

La orele 18.00, alte trei incendii de vegetație au izbucnit la Bărcănești, Puchenii Mari și în comuna Lipănești. Pompierii atrag atenția asupra pericolului la care se expun cei care incendiază miriști. În ultimii ani, în sezonul incendierilor culturilor, zeci de prahoveni și-au pierdut viața din cauza flăcărilor scăpate de sub control.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg