fbpx

646x404_6_34dcb.jpg

Tânărul de 23 de ani, acuzat de procurori că a ucis o bătrână din Lipănești, apoi a dat foc locuinței victimei, a fost arestat preventiv. Tribunalul Prahova a admis cererea procurorilor, care l-au reținut inițial pentru 24 de ore.

Fiul adoptiv al preotului din sat și-ar fi recunoscut fapta, nu și circumstanțele, invocând consumul de băuturi alcoolice.

Surse judiciare susțin că tânărul, M.T.M., în vârstă de 23 de ani, ar fi intrat dumincă noaptea în locuința victimei, o femeie de 65 de ani, încercând să fure mai multe bunuri. Pentru că a fost surprins de proprietară, suspectul ar fi lovit-o în mod repetat cu un obiect ascuțit, până când femeia a murit. Apoi a incendiat casa, însă tatăl său, care locuia vis-a-vis a anunțat pompierii, astfel încât cadavrul nu a fost carbonizat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Deși suspectul le-a povestit anchetatorilor că a lovit-o pe victimă cu un ciob, medicul legist și procurorii susțin că obiectul crimei ar fi un levier ascuțit, posibil o pilă de ascuțit cuțite. 

Detalii aici: Procurorii au refăcut filmul crimei de la Lipănești. Suspectul, surprins de victimă când fura bunuri din casă

Polițiștii ar fi găsit în urma perchezițiilor efectuate la domiciliul suspectului mai multe haine pline de sânge, inclusiv urme de sânge prin casă.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook