fbpx

trafic-ingreunat-dn1-comarnic-busteni-centrul-infotrafic_5e499.jpgCirculație în coloană, pe ambele sensuri, pe Valea Prahovei. Traficul se congestionează la Comarnic, Bușteni și Predeal.

Pentru cei care urcă spre stațiunile montane, se circulă bară la bară în Comarnic, de la kilometru 106 până la 107. De asemenea, aceeași situație o întâlnim și de la kilometrul 128 + 500m, Poiana Țapului către Zona Centrală Bușteni până la kilometru 131.

Pe sensul de coborâre coloana începe de la Predeal și ține până la intrarea în Bușteni.

Nu există strat de zăpadă sau polei, carosabilul fiind, potrivit informațiilor Poliției rutiere, „negru“.

Foto cu caracter ilustrativ

trafic-ingreunat-dn1-comarnic-busteni-centrul-infotrafic_5e499.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A plecat la drum cu o agendă, reportofon, cu ceva cunoștințe generale, dar, mai ales, cu dorința de a învăța și a „fura“ meserie.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, unde a avansat de la redactor/reporter la redactor șef-adjunct/editor-coordonator al departamentului de știri.
A făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM.
În anul 2018 a fost de asemenea premiată în cadrul Galei Comunității Prahovene pentru activitatea jurnalistică în domeniul social, o arie unde se implică activ și prin intermediul Grupului de voluntariat „Pentru Tine!“.
Pentru aproape doi ani a „evadat“ de partea cealaltă a baricadei, lucrând la Primăria Sinaia, la Departamentul de Comunicare și Politici Publice, dar a revenit la marea pasiune.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul de vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici.
De același autor

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Eveniment
  • Joi, 21 Februarie 2019
  • De Liliana Maxim Minculescu

Trei autoturisme implicate într-o tamponare pe DN1B

Tamponare în lanț, joi după-amiază, pe DN1B, în zona localității Valea Călugărească. În urma impactului, o persoană a fost rănită. Trei autoturisme s-au tamponat pe drumul național. În urma...