fbpx

trafic-ingreunat-dn1-comarnic-busteni-centrul-infotrafic_5e499.jpgCirculație în coloană, pe ambele sensuri, pe Valea Prahovei. Traficul se congestionează la Comarnic, Bușteni și Predeal.

Pentru cei care urcă spre stațiunile montane, se circulă bară la bară în Comarnic, de la kilometru 106 până la 107. De asemenea, aceeași situație o întâlnim și de la kilometrul 128 + 500m, Poiana Țapului către Zona Centrală Bușteni până la kilometru 131.

Pe sensul de coborâre coloana începe de la Predeal și ține până la intrarea în Bușteni.

Nu există strat de zăpadă sau polei, carosabilul fiind, potrivit informațiilor Poliției rutiere, „negru“.

Foto cu caracter ilustrativ

trafic-ingreunat-dn1-comarnic-busteni-centrul-infotrafic_5e499.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg