fbpx

646x404 (6).jpg

Procurorii de pe lângă Tribunalul Prahova l-au reținut pe principalul suspect al crimei de la Lipănești. El va fi prezentat astăzi instanței cu propunere de arestare preventivă.

Principalul suspect al crimei de la Lipănești este fiul adoptiv al preotului din sat. Acesta și-ar fi recunoscut fapta, însă detaliile oferite anchetatorilor diferă de circumstanțele în care s-a petrecut crima, în special în ceea ce privește arma albă folosită.

Surse judiciare susțin că tânărul, M.T.M., în vârstă de 23 de ani, ar fi intrat dumincă noaptea în locuința victimei, o femeie de 65 de ani, încercând să fure mai multe bunuri. Pentru că a fost surprins de proprietară, suspectul ar fi lovit-o în mod repetat cu un obiect ascuțit, până când femeia a murit. Apoi a incendiat casa, însă tatăl său, care locuia vis-a-vis a anunțat pompierii, astfel încât cadavrul nu a fost carbonizat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Deși suspectul le-a povestit anchetatorilor că a lovit-o pe victimă cu un ciob, medicul legist și procurorii susțin că obiectul crimei ar fi un levier ascuțit, posibil o pilă de ascuțit cuțite. 

Detalii aici: Procurorii au refăcut filmul crimei de la Lipănești. Suspectul, surprins de victimă când fura bunuri din casă

Polițiștii ar fi găsit în urma perchezițiilor efectuate la domiciliul suspectului mai multe haine pline de sânge, inclusiv urme de sânge prin casă.

Vom reveni cu detalii.

sursa foto: adevarul.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg