646x404 (5).jpg

O femeie de 65 de ani a fost ucisă, duminica trecută, la Lipănești, iar locuința ei a fost incendiată de criminal pentru a i se șterge urmele. Suspectul este fiul adoptiv al unuia dintre preoții din sat, cunoscut cu antecedente penale, consumator de alcool și droguri ușoare.

Anchetatorii au stabilit că duminica trecută, după miezul nopții, tânărul, de 23 de ani, după ce a consumat băuturi alcoolice, a sărit gardul proprietății. Suspectul a intrat apoi în casa victimei, care locuia singură, pentru a-i fura din bunuri.

Citește și Noi detalii despre crima din Lipănești. Suspectul mai are o condamnare și consuma etnobotanice

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Femeia s-a trezit și l-a susprins pe hoț, care a reacționat violent. Acesta i-a aplicat peste 20 de lovituri în abdomen și gât cu o unealtă ascuțită, cel mai probabil o pilă metalică. 

După ce a ucis-o, făptașul a incendiat casa, însă tatăl său, care locuiește vis-a-vis de victimă, a văzut flăcările și a sunat la 112.

Pompierii au reușit să stingă focul și au găsit cadavrul victimei, medicul legist constatând că femeia a fost ucisă înainte de a i se da foc casei. Așa au intrat pe fir procurorii, care urmează să stabilească dacă suspectul a acționat singur sau a mai avut complici.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg