fbpx

pacienta_29153100.jpg

Libertatea publică mărturia unei paciente operate de falsul medic italian Matthew Mode. 

- Cum ați ajuns la el?

-Matthew Mode mi-a spus că trebuie să-mi rezolv această deviaţie de sept, că e o problemă la 60 de ani, că nu se oxigenează bine creierul, inima. M-am operat la Spitalul Medas din Bucureşti, în luna mai, anul trecut. Noi şi înainte şi după intervenţii, ne-am întâlnit de foarte multe ori, aproape niciodată în acelaşi loc de două ori la rând, ci în diferite clinici. La Medas ne-am întâlnit de mai multe ori. Acolo mi-a făcut rinoplastie, acolo am fişă, pentru că mi s-au făcut analize înainte de operaţie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

-Ce s-a întâmplat la rinoplastie?

-După ce-am ieşit din operaţia la nas, în salon a venit medicul anestezist, o doamnă foarte drăguţă şi mi-a zis: „doamnă, unde l-aţi găsit pe ăsta?”. I-am spus că mi-a fost recomandat. A zis: „sper să ieşiţi cu bine din asta”. Cred că pe mine m-a ajutat că ea a fost o foarte bună anestezistă, pentru că el mi-a spus că operaţia în sine durează o oră, o oră jumate şi a durat peste patru ore. „Am rămas cu o gaură la nas, m-a măcelărit”

-Când aţi ştiut că operaţia nu a mers cum trebuie?

– După ce mi-a dat pansamentul jos, nasul meu era într-o stare dezastruoasă. De fapt, aţi văzut cum arăt şi acum… Iar atunci arăta exact ca un şniţel pe care l-ai bătut pe tocător. Iar el îmi spunea că intervine vârsta, că am 60 de ani, că apar nişte reacţii ale organismului. Totuşi, dădea nişte explicaţii foarte logice. Te convingea.

-Ce-a urmat? L-aţi confruntat?

-Am rămas cu această gaură la nas. Mă tot ducea cu vorba, că o să aducă nu ştiu ce gel în ţară şi va rezolva cu o injecţie. M-a plimbat prin mai multe clinici, la Medas, la Euromedical, la clinica Adinei Alberts, într-o vilă. Aici chiar mi-a spus că va prelua această clinică de la Adina Alberts şi îşi va face un penthouse deasupra. 

Citeşte întreaga ştire pe libertatea.ro: Filiera italiană! O nouă pacientă mutilată la nas de Matthew Mode își amintește că "medicul chirurg" a intrat în sala de operație alături de un prieten, Michelle di Chirico, un dentist! "Când mi-a dat pansamentul jos, nasul meu arăta ca un şniţel bătut pe tocător"

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg