fbpx

download_9089d.jpg

În urmă cu trei zile, autoritățile comunicau că în urma unui incendiu violent, la o locuință din comuna prahoveană Lipănești, o femeie de 65 de ani și-a pierdut viața.

Informarea inițială ISU: ”Un incendiu violent a izbucnit la ora 3.50, la o casă particulară, în localitatea Lipănești. După executarea recunoasterii pompierii militari au găsit în locuință o femeie în vârstă de 65 de ani, decedată. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta generalizat la acoperis pe o suprafață de aproximativ 150 mp. Pompierii au acționat cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanta Smurd. La ora 05.40 incendiul a fost lichidat și a izbucnit cel mai probabil din cauza unui coș de fum neprotejat termic fata de materiale combustibile.

Deși inițial părea să fi fost victima incendiului, declanșat din cauza unui coș de fum neizolat corespunzător, Serviciul de Medicină Legală a preluat cadavrul femeii, iar analizarea lui a dus la concluzia că aceasta a fost ucisă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

IPJ Prahova a comunicat oficial, având certitudinea rezultatelor SML: 

”În urma cercetărilor în cauza privind decesul unei femei din Lipănești, a fost depistată o persoană banuită de comiterea faptei (n.r. - crimă), care a fost condusă la audieri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, instituție care instrumentează dosarul.

Surse: autorul ar fi fiul preotului. Revenim cu detalii.

download_9089d.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg