fbpx

gripa-decese-prahova.jpg

Numărul prahovenilor care au decedat la Spitalul Județean Ploiești din cauza gripei a ajuns la 17. Alte 13 persoane aflate în stare gravă sunt internate la unitatea medicală, pe Secția de Terapie Intensivă.

Alte două persoane, care prezentau factori de risc și nu erau vaccinate, au decedat marți noapte și miercuri dimineață la Spitalul Județean Ploiești, din cauza gripei.

Este vorba despre doi bărbați, ambii în vârstă de 51 de ani, care s-au prezentat la unitatea medicală în stare gravă. Astfel, numărul persoanelor decedate la Spitalul Județean Ploiești, cu confirmare de gripă, a ajuns la 17.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Alte 13 persoane sunt internate, în stare gravă, la Spitalul Județean Ploiești, prezentând simptome ale virusului gripal.

DSP Prahova a comunicat, miercuri, că în perioada 28 ianuarie - 3 februarie, la nivelul județului Prahova s-au înregistrat un număr de 7.945 de cazuri de infecții acute ale căilor respiratorii superioare (IACRS), fiind înregistrate 1.262 de pneumonii și 255 de cazuri de gripă

„Din totalul cazurilor de mai sus, spitalele au raportat 2.125 de cazuri de infecții respiratorii (IACRS + pneumonii) și 163 de cazuri de gripă” a anunțat DSP Prahova, care precizează că de la începutul sezonului până la data la care este realizată raportarea (3 februaire) s-au înregistrat 15 decese confirmate de gripă.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg