fbpx

gripa antena 1.jpg

Alte cinci decese cauzate de gripă au fost confirmate marți seara de Centrul Național de Combatere și Control al Bolilor Transmisibile. Printre victime, o femeie de 41 de ani din Prahova, fără alte probleme de sănătate! Nu a fost însă imunizată împotriva virusului. Și un bărbat de 45 de ani din Prahova s-a stins după ce a contactat virusul gripal.

Acesta avea condiții medicale preexistente, dar nu se știe dacă a fost sau nu vaccinat. Un tânăr de 29 de ani din județul Călărași, o femeie de 71 de ani din București și o alta, de 57 de ani, din județul Olt au murit, de asemenea, din cauza gripei. Niciunul dintre ei nu fusese vaccinat, arată datele CNCCBT.

Prahova, în topul județelor, cu 13 morți de gripă! Și nu s-a terminat, anunță oficialii din Sănătate! 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Previziunile reprezentanților Ministerului Sănătății sunt, cel puțin, îngrijorătoare! Ministrul Sorina Pintea susține că, nu vom scăpa de gripă, în perioada următoare. ''S-a încălzit vremea, este noroc, pentru că virusului gripal îi place frigul, dar din câte am înțeles, meteorologii spun că vremea se va răci, și atunci, ne vom confrunta din nou cu această problemă!'' a declarat astăzi ministrul Sorina Pintea.  

sursa foto: Antena1

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg