fbpx

Doua-incendii-de-vegetatie-uscata-lichidate-de-pompierii-braileni.jpgIntervenții ale pompierilor în mai multe zone din Prahova. Aceștia au fost solicitați să localizeze și lichideze trei incendii de vegetație uscată. 

Potrivit informațiilor furnizate de ISU, pompierii militari acționează cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea a trei incendii de vegetație uscată izbucnite în localitățile Bucov, Mizil și Valea Călugărească.

Momentan, nu se știe cauza care a dus la provocarea acestor evenimente. 

Foto cu caracter ilustrativ

Doua-incendii-de-vegetatie-uscata-lichidate-de-pompierii-braileni.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg