fbpx

arestat_-_catuse.jpg

Incidentul s-a petrecut pe DN1, la Otopeni, vineri la ora 0.40. Polițistul Serviciului Rutier Ilfov oprise un autoturism cu probleme la sistemul de iluminare.

Precizările IPJ Ilfov, după ce în mediul online apăruse o filmare, în care cel reținut ar fi fost prezentat subiectiv. Între timp postarea a fost ștearsă: 

”La data de 1 februarie a.c., în jurul orei 00.40, în urma unei acțiuni operative pe linie de siguranță rutieră, desfășurată pe Drumul Național 1, în orașul Otopeni, județul Ilfov, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov – Serviciul Rutier au oprit pentru verificări un autoturism, care prezenta defecțiuni la sistemul de iluminare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La momentul în care polițiștii au procedat la legitimarea femeii care conducea autoturismul, pasagerul din dreapta, un tânăr, de 21 de ani, ar fi început să devină recalcitrant și ar fi adresat injurii la adresa polițistului care solicitase documentele.

În momentul în care polițistul a vrut sa îl legitimeze pe tânăr, acesta ar fi coborât din autoturism și l-ar fi bruscat și trântit pe polițist, pe acostamentul Drumului Național 1.

Tânărul a fost imobilizat și încătușat, iar în urma evenimentului, niciuna dintre persoanele implicate nu a suferit vătămări corporale care să necesite îngrijiri medicale de specialitate.

Ulterior, persoanele în cauza au fost conduse la sediul I.P.J. Ilfov, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, iar cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.”

sursa: IPJ Ilfov

arestat_-_catuse.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg